Vorige edities

2022

KLM Urban Trail Amsterdam 2022

Een waar feestje was het tijdens de eerste editie van de KLM Urban Trail Amsterdam in het stadsdeel West. Lopers genoten zichtbaar van al het moois dat het parcours te bieden had. Een feestje om nog lang van na te genieten.

Foto's Sfeerverslag Aftermovie
2021

Derde editie KLM Urban Trail Amsterdam zorgt voor veel blije gezichten

Op zondag 31 oktober 2021 stonden er ongeveer 3000 deelnemers aan de start in de NDSM-Loods. Tijdens de derde editie konden de deelnemers genieten van een prachtig parcours door de hoofdstad. Locaties als het Hyperion Lyceum, VR Arcade en Neef Louis design waren onderdeel van de route door Amsterdam-Noord.

Foto's Aftermovie
2019

KLM Urban Trail Amsterdam

Tweede KLM Urban Trail Amsterdam: van EYE Filmmuseum, Tolhuistuin tot Veronicaschip

Zondag 17 maart stond de tweede editie van de KLM Urban Trail Amsterdam op het programma. Maar liefst 3.000 enthousiaste deelnemers genoten van een prachtig parcours in de hoofdstad dat hen onder andere door een school, een kunstgalerie, over het legendarische Veronicaschip en langs het EYE Filmmuseum leidde.

Foto's Aftermovie Magazine
2018

Amsterdam Urban Trail

Eerste Amsterdam Urban Trail een groot succes

Zondagochtend 18 maart verzamelden 3.500 deelnemers zich voor de eerste editie van de Amsterdam Urban Trail. Zij trotseerden vol enthousiasme en goed gehumeurd de kou en liepen een parcours van 10 km dat hen door maar liefst 18 bijzondere locaties leidde.

Foto's Aftermovie Magazine