Parcours

Als deelnemer krijg je de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van 5 km of 11 km. Het parcours van 5 km is een mooie gelegenheid voor beginnende lopers om ook mee te doen. Bij de 5 km zul je door iets minder locaties en gebouwen lopen dan de 11 km. Je geeft je keuze voor de afstand op het inschrijfformulier aan. Tijdens het hardlopen kun je bij de splitsing op het parcours kiezen voor de 5 km of de 11 km. Er wordt één tarief gehanteerd voor de inschrijving, ongeacht welke afstand je loopt. De start en de finish van beide routes is op hetzelfde punt.

PARCOURS & LOCATIES

  • Start/finish: NDSM-Loods
  • +/- 15 highlights
  • 1 verzorgingspost

Het evenementterrein bevindt zich op de NDSM-werf. In de NDSM-loods kun je vanaf 8:00 uur jouw startnummer ophalen, vragen stellen, shirt ophalen, tas achterlaten en hier finish je ook weer en ontvang je jouw verdiende medaille en een lekker ontbijt.

RelyOn Nutec Amsterdam

We nemen je mee naar RelyOn Nuted Amsterdam. Dit is het trainingscentrum voor offshore, maritieme en wind trainingen. Wel oppassen waar je loopt, want het trainingsteam heeft een dagje vrij 

Eye Filmmuseum

Was het vorig jaar al bijzonder dat we over het terras liepen, dit jaar gaan we er echt doorheen!

Eye is hét filmmuseum van Nederland, gevestigd in het iconische en duurzame gebouw aan het Amsterdamse IJ. Wij zijn je schatbewaarder, pionier en gids in de wereld van film en verstaan de kunst om je open-minded naar film te laten kijken. Eye bewaart en beheert een wereldberoemde collectie van films en deelt deze collectie met state-of-the-art filmprojectie, innovatieve VR tentoonstellingen en interactieve filmevents, live & online. Het filmmuseum toont film in al zijn diversiteit en promoot de Nederlandse film en filmcultuur in binnen- en buitenland. Ook stimuleert Eye het begrip van en de liefde voor film met educatieve programma’s  in samenwerking met het onderwijs en de filmindustrie.

Gek van film, nieuwsgierig naar de wereld en open voor iedereen.

 

Noorderlicht

We zagen hier vorig jaar veel lopers een dansje wagen. Noorderlicht is één van de bekendste uitgangsgelegenheden van Amsterdam-Noord en ook dit jaar onderdeel van het parcours!

Neef Louis Design

Dit is zo’n bijzonder plekje in Amsterdam-Noord waar je wellicht anders nooit komt en juist daarom is het onderdeel van ons parcours. We nemen je mee naar Neef Louis Design!

Hyperion Lyceum

Vorig jaar vonden jullie dit zo leuk dat we ook deze editie weer beneden glijden via de glijbaan in het Hyperion Lyceum.

Tolhuistuin

Pak de hand van je loopmaatje. Doe een stapje naar voren en een stapje terug. Hoog die handjes, handjes in de zij! Nee niet? Oké dan lopen we door. Tolhuistuin is toegevoegd aan het parcours.

Yotel

Een nieuwe locatie en wat voor één! We gaan langs bij het gloednieuwe YOTEL Amsterdam, het innovatieve, wereldwijde hotelconcept voor ‘slimme’ en tech-savvy reizigers. Doe zachtjes, want waarschijnlijk liggen de gasten nog te slapen.

SBK Kunstuitleen

Kunst geeft kleur, kunst maakt dat je de wereld anders bekijkt en kunst maakt zelfs gelukkig. Echt waar, En daarom lopen we zondag 17 mei door SBK Kunstuitleen & Galerie.

De Ceuvel

De Ceuvel is dé plek om lekker te keuvelen aan de waterkant. Het decor is een oude scheepswerf omgetoverd tot scheepshellingterras. De vibe is alternatief, creatief, origineel, zelfvoorzienend, duurzaam en overal gerecyclede materialen. En wij rennen hier doorheen! Hoe cool is dat?

JYSK

Of je nu je kantoor, slaapkamer of badkamer opnieuw wilt inrichten. Of als je leuke accessoires voor je huis of tuin zoekt. Bij JYSK vind je het allemaal. We zijn zo trots dat we JYSK mogen toevoegen aan het parcours! Hier lopen we als een van de eerste locaties doorheen.

KLM Urban Trail Amsterdam: COVID-19 update

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de KLM Urban Trail Amsterdam en bekijk hier de veelgestelde vragen.

Lees meer