Parcours

Als deelnemer krijg je de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van 5 km of 10 km. Het parcours van 5 km is een mooie gelegenheid voor beginnende lopers om ook mee te doen. Bij de 5 km zul je door iets minder locaties en gebouwen lopen dan de 10 km. Je geeft je keuze voor de afstand op het inschrijfformulier aan. Tijdens het hardlopen kun je bij de splitsing op het parcours kiezen voor de 5 km of de 10 km. Er wordt één tarief gehanteerd voor de inschrijving, ongeacht welke afstand je loopt. De start en de finish van beide routes is op hetzelfde punt.

PARCOURS & LOCATIES

Binnenkort onthullen we de eerste locaties van het nieuwe parcours.

RelyOn Nutec Amsterdam

We nemen je mee naar RelyOn Nuted Amsterdam. Dit is het trainingscentrum voor offshore, maritieme en wind trainingen. Wel oppassen waar je loopt, want het trainingsteam heeft een dagje vrij 

Eye Filmmuseum

Was het vorig jaar al bijzonder dat we over het terras liepen, gaan we er dit jaar echt doorheen!

In dit iconische gebouw zit het Eye Filmmuseum. We duiken in de wereld van enkele beroemde filmklassiekers terwijl je geniet van het filmische uitzicht op het IJ.

Noorderlicht

We zagen hier vorig jaar veel lopers een dansje wagen. Noorderlicht is één van de bekendste uitgangsgelegenheden van Amsterdam-Noord en ook dit jaar onderdeel van het parcours!