Parcours 2022

Deze pagina bevat informatie over de editie van 2022.

Rondrennen door de GVB Garage West of in je hardloopshirt sprinten langs de grote potten augurken in de fabriek van de Amsterdamse Tafelzuren Kesbeke. Dat kan normaal gesproken niet, maar op zondag 10 juli is het allemaal mogelijk. De start- en finish is dit jaar bij het Leonardo Hotel Rembrandtpark. Je kunt kiezen voor een parcours van 5 of 10 kilometer. Hieronder vind je een overzicht van de locaties die bekend zijn gemaakt. 

 

Parcourskaart

  • Start: Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark​
  • Finish: Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark
  1. Bij de start kun je vanaf 08.30 uur o.a. jouw startnummer ophalen, tas achterlaten en shirt ophalen (indien besteld). Bij de finish ontvang je je verdiende medaille en snackpakket. 

Parcourskaart 2022

Met Hotel Amsterdam & Met Sabor 

Op slechts tien minuten van het historische stadscentrum, bevindt zich Met Hotel Amsterdam: 56 luxe kamers in een stijlvolle sfeer. Ook vind je hier een geweldige bar en het vernieuwde restaurant Met Sabor. Loop door het moderne hotel en langs de indrukwekkende bar. 

Kesbeke Fijne Tafelzuren B.V

FRIS, KNAPPERIG, PUUR NATUUR

LEKKER, AMSTERDAMS TAFELZUUR

VAN DE FAMILIE KESBEKE

De echt Amsterdamse ervaring is natuurlijk niet compleet zonder Kesbeke! Loop langs de potten met augurken in de fabriek. 

Bij ons worden de augurken en uitjes met heel veel zorg omringd. Neem nu onze augurken. We plukken ze met de hand, vegen ze netjes schoon, stoppen ze in bad, drogen ze, vertroetelen ze met speciale kruiden en specerijen en zorgen ervoor dat ze met aandacht en zorg in een frisse pot komen.

Oos Kesbeke

Gympact Amsterdam

Loop door de sportschool bij Gympact Amsterdam. 

Gympact is een nieuwe state-of-the-art gym in Amsterdam West, gericht op persoonlijke aandacht voor elk lid zodat iedereen zijn dromen kan verwezenlijken terwijl je deel uitmaakt van een community!

Gympact - More than just a gym

Padel Next

Padel Next: Een unieke ervaring binnen padel in Nederland met 6 Panoramica banen en 3 exclusieve World Padel Tour (WPT) banen. Een plek voor jong en oud, voor amateur of professional, iedereen is welkom! Bij Padel NEXT kan je komen spelen met vrienden of familie. Je kunt lessen nemen of langskoment om je vrienden aan te moedigen vanaf vanaf onze tribune.

Padel NEXT heeft meeting rooms welke je zakelijk of privé kunt afhuren. Er zijn kleedkamers en douches aanwezig zodat je direct na het spelen door kan naar je zakelijke afspraak of date.

 

 

Stadsherstels Molen de Bloem

Deze korenmolen (1786) stond op de 17e eeuwse stadmuur van Amsterdam. In 1878 is hij naar hier verplaatst. Stadsherstel is sinds 2015 eigenaar en binnenkort krijgt de molen een opknapbeurt dankzij de Vrienden van Stadsherstel. Loop een rondje langs de authentieke molen. 

Dope Camp

Loop door het mooie groene park waar Dope Camp onder andere bootcamps, personal training en yoga lessen geeft.

Waar komt 'Dope Camp' vandaan? Sporten werkt bijzonder goed voor lichaam en geest. Lichaamsbeweging heeft een groot effect op de hersens, zeker in tijden waarin de meeste mensen achter een bureau zitten ‘juichen’ de hersenen als het ware wanneer het lichaam in beweging komt. Dit kan zelfs tot euforische gevoelens leiden, vergelijkbaar met.. Juist, doping / drugs. Vandaar de naam Dope Camp: The Natural High.

 

GVB Garage

Deze editie krijg je de kans te lopen door de GVB Garage West. GVB: door en door Amsterdam. 

Als partner van de stad dragen we bij aan een bereikbare, gezonde en leefbare stad. Voor iedereen in Amsterdam; van inwoner tot bezoeker en van bedrijf tot onderwijsinstelling. We zijn voor iedereen bereikbaar.

Leonardo Hotel Rembrandtpark

Het Leonardo Hotel Rembrandtpark is deze editie de start- en finish locatie van de KLM Urban Trail Amsterdam. 

Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark is met 446 kamers en 19 etages niet meer weg te denken uit Amsterdam west. Floor17 is met een skybar en dakterras op 85 meter hoogte de hoogste bar van Amsterdam en biedt een prachtig uitzicht over de hoofdstad.

Skatepark/ speeltuin Mercator

Mercator is een skatepark/ speeltuin in Amsterdam-West. In de vakanties worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Mercator geeft een echt urban gevoel met het skatepark en de graffiti. Het park wordt omringd door groene bomen.