Lopers genieten tijdens KLM Urban Trail Amsterdam

images

Het was genieten in Amsterdam tijdens de KLM Urban Trail. Lopers kregen de kans om de stad op unieke wijze te ontdekken en grepen die kans met beide handen aan.

"Een geweldig gezicht om al die enthousiaste mensen te zien stralen tijdens dit prachtige evenement", zegt Mandy Doeser van organisator Golazo. Deelnemers liepen tijdens deze editie voor het eerste door het stadsdeel West. Voorheen werd de Urban Trail gehouden in Amsterdam-Noord.

Verrassende locaties

De KLM Urban Trail kwam in totaal door twaalf mooie en verrassende locaties. Waaronder de GVB garage, het gloednieuwe Padel Next en Gympact. Ook kwam het parcours door de augurkenfabriek van Kesbeke. Daar werden de deelnemers zelfs getrakteerd op een augurk. 

"Het leuke aan de KLM Urban Trail is dat het super toegankelijk is en iedereen eraan kan deelnemen. Plezier staat voorop en dat zag je ook. Het is schitterend om de mensen te zien genieten tijdens de run en bij de locaties. Hoe tof is het bijvoorbeeld om door een bus te lopen? Dat maak je niet elke dag mee."