Vierde editie KLM Urban Trail Amsterdam op 10 juli

images

Op zondag 10 juli 2022 gaat de KLM Urban Trail Amsterdam van start. Deze editie biedt deelnemers een uniek parcours dat hen door tal van markante en iconische gebouwen door Amsterdam-West leidt. Sportievelingen kunnen kiezen uit een parcours van 5 of 10 km. De inschrijving is geopend.

De KLM Urban Trail Amsterdam biedt deelnemers een uniek parcours door bijzondere locaties in Amsterdam-West. De leukste locaties in omgeving Amsterdam-west vormen het parcours voor 2022. Geleidelijk aan worden alle locaties en het volledige parcours bekendgemaakt.

Twee afstanden en startwave keuze
Deelnemers krijgen ook deze editie de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van ongeveer 5 of 10 km. Op deze manier kan iedereen genieten van de KLM Urban Trail Amsterdam. Beide afstanden hebben dezelfde start- en finishlocatie in Amsterdam-West. Na afloop wordt iedereen beloond met een ontbijt en een unieke medaille.

Kalender 2022
In 2022 wordt de KLM Urban Trail Series georganiseerd in 12 steden. Elke KLM Urban Trail laat hardlopers gedurende de run kennismaken met de vaak verborgen bezienswaardigheden van een stad. Bekijk de volledige kalender op urbantrailseries.nl.

KLM Urban Trail Series
Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en naamgever van de KLM Urban Trail Series.

Inschrijven
Inschrijven is mogelijk via amsterdamurbantrail.nl