KLM Urban Trail Amsterdam vindt geen doorgang

images

Gezien de laatste ontwikkelingen en huidige situatie rondom COVID-19 (coronavirus) heeft Golazo Sports vandaag, vrijdag 20 maart, besloten om al haar loop-, wandel- en fietsevenementen die gepland stonden van 20 april tot 1 juni niet door te laten gaan. De KLM Urban Trail Amsterdam (zondag 17 mei) vindt geen doorgang op de geplande datum. Eerder al maakte de organisatie bekend de eerste 4 KLM Urban Trails die gepland stonden tot en met 19 april uit te stellen.

‘’We betreuren dat we deze besluiten hebben moeten nemen, maar ze zijn onvermijdelijk. De wereld bevindt zich in een onzekere situatie die niet te overzien is. De enorme impact van COVID-19 (coronavirus) raakt iedereen, zo ook de evenementenbranche. Vanzelfsprekend staat de gezondheid van onze deelnemers, vrijwilligers, toeschouwers en andere betrokkenen bij ons op de eerste plaats. Het is daarom tevens aan ons om onze verantwoordelijkheid te nemen en ervoor te zorgen dat het virus zich niet verder kan verspreiden. Ook als dit betekent dat een groot gedeelte van onze evenementen niet op de oorspronkelijk geplande datum kan plaatsvinden. 

Als organisator van sportevenementen, die gelooft dat dagelijkse lichaamsbeweging cruciaal is in een zoektocht naar een gezondere wereld, willen we daarom een ieder oproepen om op een verantwoorde manier toch in beweging te blijven. We gaan in gesprek met de diverse stakeholders om te inventariseren of het mogelijk is om het evenement te verplaatsen naar een andere datum. We willen je vragen om geduld te hebben. Zodra we meer informatie hebben, zullen we dit uiteraard direct met je delen.”, aldus Mario Kadiks, CEO van Golazo Sports Nederland.