Inschrijving derde KLM Urban Trail Amsterdam geopend

images

Na twee succesvolle edities van de KLM Urban Trail Amsterdam staat op zondag 17 mei alweer de derde editie van de KLM Urban Trail Amsterdam gepland. Opnieuw kunnen deelnemers een uniek parcours ervaren, dat hen door tal van markante en iconische gebouwen leidt. Het eigenzinnige Amsterdam-Noord vormt opnieuw het decor van dit spectaculaire evenement. Sportievelingen kunnen kiezen uit een parcours van 5 of 11 km en kunnen zich vanaf vandaag inschrijven.

“Deze jaargang combineren we weer de leukste locaties van voorgaande edities met verassende nieuwkomers. De NDSM-werf fungeert ook dit jaar weer als start- en finishlocatie en staat met haar industriële en rauwe Amsterdamse karakter precies voor wat het veelzijdige Amsterdam-Noord de renners te bieden heeft. Dit jaar lopen we bijvoorbeeld dwars door het Eye Filmmuseum en brengen we daarnaast een bezoek aan het state-of-the-art open zee trainingscentrum RelyOn Nutec Amsterdam.’’, zegt Remco Bruijns, organisator van de KLM Urban Trail Amsterdam. “Geleidelijk aan zullen we alle locaties en het volledige parcours bekendmaken.”

Twee afstanden en startwave keuze
Deelnemers krijgen ook deze editie de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van ongeveer 5 km of 11 km. Op deze manier kan iedereen genieten van deze prachtige KLM Urban Trail. Deelnemers kunnen op het parcours kiezen of ze 5 km of de 11 km gaan lopen. Beide afstanden hebben dezelfde start- en finishlocatie. Daarnaast kunnen de deelnemers voor het eerst aangeven in welke wave ze willen starten. De deelnemers worden na hun inspanning beloond met een ontbijt en een unieke medaille.

Inschrijven
Inschrijven kan vanaf vandaag op klmurbantrailamsterdam.nl. Door de populariteit van het sportevenement wordt aangeraden niet te lang te wachten met inschrijven.

KLM trotse titelsponsor van de Urban Trail Series
Hardlopen is leuk, gezond én een uitstekende manier om de wereld te ontdekken. Daarom is KLM supporter van running en titelsponsor van de KLM Urban Trail Series: 12 runs per jaar door verschillende steden in Nederland. Elke KLM Urban Trail laat hardlopers gedurende ongeveer 5 of 10 kilometer kennismaken met de vaak verborgen bezienswaardigheden van een stad. Deelnemers lopen over pleinen en bruggen, door kerken en theaters en langs tal van andere unieke locaties.