Meer dan 2.500 lopers door 16 iconische locaties

images

Amsterdam opent op zondag 17 maart de KLM Urban Trail Series 2019, een verzameling van 13 unieke stadslopen waarbij niet alleen langs, maar ook dwars door historische of bijzondere gebouwen gelopen wordt. Inschrijven voor de KLM Urban Trail Amsterdam, met een gloednieuw parcours, is nog mogelijk.

De tweede editie van de KLM Urban Trail Amsterdam voert meer dan 2.500 lopers door en langs 16 iconische locaties in Amsterdam-Noord. De start is in de NDSM-Loods. Vervolgens gaat de route onder meer door Neef Louis Design, langs de iconische trammetjes en door het Noorderlicht Café. Nieuw op het parcours zijn onder andere het EYE Filmmuseum, Rolling Rock Kitchen, Dish aan de Kade en het Veronicaschip. Het volledige parcours met alle 16 locaties is te vinden op de website www.klmurbantrailamsterdam.nl. Deelnemers starten op zondag 17 maart om 9.30 uur en krijgen na de finish een medaille en een ontbijt aangeboden.

KLM trotse titelsponsor van de Urban Trail Series
Hardlopen is leuk, gezond, duurzaam én een uitstekende manier om de wereld te ontdekken. Daarom is KLM supporter van running. Als supporter van hardlopen is KLM titelsponsor van de KLM Urban Trail Series: 13 runs per jaar door verschillende steden in Nederland. Elke KLM Urban Trail laat lopers gedurende 5 of 10 kilometer kennismaken met de vaak verborgen bezienswaardigheden van een stad. Deelnemers lopen over pleinen en bruggen, door kerken en theaters en langs tal van andere unieke locaties.

Inschrijven
Voor de tweede editie van de KLM Urban Trail Amsterdam op zondag 17 maart hebben al meer dan 2.500 sportievelingen ingeschreven. De eerste startwave om 9.30 uur is uitverkocht. Er zijn nog een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar via de website www.klmurbantrailamsterdam.nl.

 

KLM Urban Trail Amsterdam 2022

Schrijf je in voor de editie 2022.

Lees meer