Al meer dan 1.000 inschrijvingen!

images

Voor de tweede editie van de KLM Urban Trail Amsterdam op zondag 17 maart hebben zich nu al meer dan 1.000 sportievelingen ingeschreven. Nieuw dit jaar is dat je kunt kiezen in welke wave je zou willen starten. De eerste startwave om 9.30 uur is op dit moment bijna uitverkocht. Wil je vroeg starten, wacht dan niet te lang met inschrijven.

De meeste lopers hebben zich tot nu toe ingeschreven voor de 10 km, maar dit jaar is het ook mogelijk om in te schrijven voor het parcours van 5 km. Op beide routes zijn een aantal toffe locaties onderdeel van het parcours. De afgelopen weken hebben we al heel wat bijzondere locaties bekend gemaakt. Na de start vanuit de enorme scheepsbouwloods op de NDSM-werf, lopen we door het legendarische voormalige zendschip op zee van Radio Veronica, dóór de concertzaal van de Tolhuistuin en glijden we naar beneden via de glijbaan in het nieuwe Hyperion Lyceum. Bekijk alle locaties op onze parcourspagina.

Nog niet ingeschreven? Waar wacht je nog op! Zorg dat jij er op 17 maart bij bent!

Inschrijving KLM Urban Trail Amsterdam geopend

De inschrijving is geopend. De derde editie vindt plaats op zondag 31 oktober 2021. Uiteraard volgen we de ontwikkelingen nauwgezet en zullen we alle noodzakelijke maatregelen nemen om risico’s te vermijden.