Inschrijving tweede KLM Urban Trail Amsterdam geopend

images

Na de succesvolle eerste editie keert op zondag 17 maart het populaire evenement terug naar Amsterdam met een vernieuwd parcours. De ‘sunny side’ van het IJ, Amsterdam-Noord, vormt opnieuw het decor van dit spectaculaire evenement. Naast een parcours van 10 km is er voor het eerst ook één van 5 km. De inschrijving is vandaag geopend.

Ook de komende editie wordt weer bijzonder. Enkele bekende locaties van 2018, maar ook heel wat plekken die menig Amsterdammers amper kennen. De eerste highlight maken we nu al bekend: deelnemers lopen dwars de Tolhuistuin, een toffe borrelplek en restaurant met uitzicht op het IJ. De komende weken worden stap voor stap meer locaties bekendgemaakt. 

Nu ook parcours van 5 km

Deelnemers krijgen deze editie ook de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van ongeveer 5 km of 10 km. De nieuwe optie van 5 km maakt het toegankelijker voor beginnende lopers. Beide afstanden hebben dezelfde start- en finishlocatie. Deelnemers kunnen op het parcours bij de splitsing kiezen of ze voor de 5 km of de 10 km gaan.

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf vandaag op www.klmurbantrailamsterdam.nl. Om elke deelnemer in alle comfort door smalle straatjes, op trappen en door de gebouwen te laten lopen, is er een limiet op het aantal startbewijzen. De lopers zullen in vijf startwaves, tussen 9.30 en 10.50 uur, vertrekken. Na de finish wacht de deelnemers een ontbijt en een unieke medaille.

KLM Urban Trail Series

De KLM Urban Trail Series is een razend populair hardloopconcept in Nederland waarbij je de stad op een sportieve en unieke manier ontdekt. Geen afgesloten rechte wegen, maar een verkenningsloop door nieuwe en historische gebouwen, theaters, stadions en steegjes. KLM heeft zich voor drie jaar verbonden aan dit unieke hardloopconcept. Met de KLM Urban Trail Series kunnen hardlopers nieuwe plekken ontdekken in dertien grote steden in Nederland.