Amsterdam maakt zich klaar voor eerste Urban Trail!

images

Na succesvolle Urban Trails in onder andere Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Maastricht is op zondagochtend 18 maart Amsterdam hét decor van de allereerste Amsterdam Urban Trail. We gaan hiervoor naar één van de hipste plekken van de stad aan de sunny side van het IJ: Amsterdam-Noord. Voor iedereen die van een sportieve uitdaging houdt en de Noordside van Amsterdam op een andere manier wil leren kennen, is de eerste Amsterdam Urban Trail een absolute must. 

Elke Urban Trail draait om een bijzondere loopervaring: je loopt door verschillende gebouwen, steegjes en binnentuinen waar je anders nooit komt. Dat is in Amsterdam-Noord niet anders met 10 km ongeëvenaard urban loopplezier. Niet de tijd is het belangrijkst, het gaat om het op een sportieve en leuke manier (opnieuw) ontdekken van de stad. Na de finish wacht de deelnemers een gratis ontbijt en een unieke Urban Trail medaille.

OPENING INSCHRIJVING
De inschrijving voor de eerste Amsterdam Urban Trail opent in december. Houd de website voor de exacte datum in de gaten.