Event info

KLM URBAN TRAIL AMSTERDAM

De KLM Urban Trail Amsterdam is een unieke loopervaring door de stad. Een bijzondere ontdekkingstocht waar sportiviteit, cultuur en architectuur samenkomen.

De KLM Urban Trail Series is een populair concept waarbij Nederlandse steden ontdekt worden via een avontuurlijke- en stedelijke verkenningsloop door o.a. gebouwen, theaters, stadions en steegjes. Kortom, plekken waar je (bijna) nooit komt.

Let op! Deze pagina bevat informatie over de KLM Urban Trail Amsterdam 2023. In aanloop naar het volgende evenement zal de website aangepast worden.

PROGRAMMA ZONDAG 19 MAART

Tijd Activiteit
Vanaf 08:30 uur Evenemententerrein open (start muziek, nummers afhalen, tassenafgifte open, catering open)
08:30 – 13:00 uur Gratis tassenafgifte op vertoon van startnummer
09:30 uur Startwave 1
09:45 uur Startwave 2
10:00 uur Startwave 3
10:15 uur Startwave 4
10:30 uur Startwave 5
13:00 uur +/- Finish laatste deelnemer

Onder voorbehoud van wijzigingen.

STARTEN IN WAVES


Om je in alle comfort door de straatjes, op trappen en door de gebouwen te laten lopen, vertrekken de deelnemers in waves.

  • Je kunt tijdens het inschrijven zelf kiezen in welke wave je wilt starten;
  • Wil je wijzigen van wave, dan kun je dit zelf aanpassen (mits de gewenste startwave nog niet is uitverkocht) via je persoonlijke dashboard. De link naar je persoonlijke dashboard vind je in de bevestigingsemail die je hebt ontvangen bij je inschrijving;
  • Wijzigen van wave kan tot twee weken voor het evenement, hierna is het niet meer mogelijk om in een andere wave te starten.

REIZEN

Lopen
De Centrale Markthallen liggen midden in het Amsterdam Food Center in de binnenstad van Amsterdam. Toegang tot het terrein voor bezoekers en deelnemers van de KLM Urban Trail Amsterdam is ingericht vanaf de Jan van Galenstraat 24. Vanaf hier zal duidelijke bewegwijzering staan en loop je het laatste stuk richting de Centrale Markthal.

Let op: het terrein is voor deelnemers en bezoekers niet toegankelijk vanaf de Zeebergweg. Gebruik dus niet Centrale Markthallen 170 als adres maar navigeer naar de Jan van Galenstraat 24

Fiets
De makkelijkste manier om bij de Centrale Markthallen te komen is op de fiets. Er zal voldoende ruimte voor het parkeren van de fiets worden ingericht. Opgang voor fietsers is ook via de ingang aan de Jan van Galenstraat 24. OV-fietsen zijn beschikbaar op de alle NS stations in Amsterdam.

Openbaar vervoer
De beste manier om bij de Centrale Markthallen te komen is met het openbaar vervoer. Vanaf Amsterdam Centraal station vertrekt Bus 18 richting Slotervaart. De stop “Markthallen” stopt recht voor de opgang van het terrein.

Vanaf Station Sloterdijk vertrekt Tram 19 richting Diemen Sniep, de halte “Jan van Galenstraat” is op 9 min lopen van de opgang van het terrein.

Bekijk 9292.nl voor de beste route vanaf jouw locatie. 

Auto
Het wordt sterk afgeraden de KLM Urban Trail Amsterdam te bezoeken met de auto, aangezien er in de buurt van het start/finish terrein geen parkeergelegenheid is. Mocht het onoverkomelijk zijn om met de auto richting Amsterdam te reizen, dan wordt aangeraden bij een van de P+R locatie Sloterdijk te parkeren en vanaf hier verder te reizen met het openbaar vervoer. 

STARTLOCATIE