Vrijwilligers

Zonder jou geen Urban Trail

Onze vrijwilligers bieden wij een superleuke ervaring bij een Amsterdams hardloopevenement, waarbij professionaliteit en gezelligheid voorop staat! Wij zoeken vrijwilligers die van aanpakken houden en die de organisatie die dag graag willen helpen. Een aantal voorbeelden van functies tijdens het evenement zijn: medewerker start, medewerker finish, medewerker verzoring, medewerker locatie, parcoursverantwoordelijke, etc.

Welke taak jij ook krijgt; je vormt een niet te missen schakel in de organisatie van het evenement en wij zouden je hulp enorm op prijs stellen. Er zijn veel verschillende functies tijdens de Amsterdam Urban Trail, maar welke functie past nu het beste bij je? Lees hier meer over de taken.

Waarom vrijwilliger worden?

• Je krijgt de kans mee te werken aan een geweldig Amsterdams evenement.
• Je krijgt een uniek crew shirt van de Amsterdam Urban Trail.
• Gratis ontbijtpakket en gratis koffie/thee op de dag van het evenement.

Aanmelden

Wil je als vrijwilliger ondersteunen bij de Amsterdam Urban Trail? Vul dan dit formulier in. Let goed op dat je e-mailadres klopt. Via dit adres ontvang je al onze informatie.

Heb je vragen, stuur dan een e-mail.

Behalve je persoonsgegevens vragen wij naar welke vrijwilligerstaken jouw voorkeur uitgaat. Wij garanderen niet dat je voorkeur ook gehonoreerd kan worden, maar wij proberen hier wel zo veel mogelijk rekening mee te houden. Daarnaast zijn er aan het vrijwilligerswerk voor de Amsterdam Urban Trail zijn een aantal regels verbonden.

Crew Cash Actie verenigingen en scoutinggroepen

Voor groepen en verenigingen is er een speciale Crew Cash Actie. Wanneer je een groep van 10 of meer mensen aanmeldt ontvang je € 25,- euro per persoon voor de vereniging of scoutinggroep. Voor bijvoorbeeld een vrijwilligersteam van 10 mensen ontvang je zo € 250,- voor in de kas van de vereniging. Voor groepen van 5 tot en met 9 personen ontvang je € 15,- euro per persoon. De organisatie doet zijn best om de groep zoveel als mogelijk gezamenlijk op een taak in te plannen. Aanmelden kan door een e-mail te sturen.